• Máte otázku? Kontaktuje nás: +421 911 150 380

  • Trnava, Trojičné námestie

BEATLES SHOW 2015 – THE BACKWARDS

25. marca 2015 o 19,00 hod. 

vstupné: 15,- €  

BEATLES SHOW 2015 – THE BACKWARDS

Najlepšia hudobná show na svete s hitmi The Beatles v Trnave so skupinou THE BACKWARDS.

Výnimočný hudobný zážitok Vás prevedie jednotlivými obdobiami legendárnej štvorice. Od obdobia “čiernobielej beatlemánie”, cez farebné obdobie “Sgt. Peppers” až po rádiové nahrávky.

Budete počuť všetky najznámejšie pesničky a samozrejme aj veľké “beatles” hity! 

To musíte zažiť! 

Konečne aj v Trnave!

The Backwards pristupujú k hudbe The Beatles s obrovským rešpektom. Ich naštudovanie jednotlivých skladieb je natoľko originálne, že budete mať pocit, že ste na koncerte legendárnej štvorky v období 60. rokov.

Kapela bola vo svete ocenená množstvom cien. Od kapely s najlepším zvukom, najlepším image-om až po kapelu s najlepšou interpretáciou hitov The Beatles. K úspechom im gratulovala aj sestra Georga Harrisonna, ktorá povedala, že po viac ako 30 rokoch konečne počula pravý zvuk Beatles. S podobnými gratuláciami sa hudobníci stretli aj pri vyjadreniach sestry a matky Paula McCartneyho nedávno v Liverpoole. Hudobná skupina The Backwards patrí medzi najžiadanejšie kapely na svete, ktoré interpretujú hudbu beatles-obdobia. Väčšinu času trávia koncertovaním v zahraničí. Na svojich slovenských fanúšikov však nezabúdajú. Dôkazom toho je aj táto očarujúca hudobná show plná skvelých pesničiek, ktoré si budete spievať…
 

 Príďte si vychutnať nevšedný hudobný zážitok, ktorý vás vráti do obdobia 60. rokov. Rokov lásky, rock n rollu, do rokov, keď jedna kapela pobláznila celý svet. Príďte zažiť BEATLES SHOW 2015 s kapelou THE BACKWARDS.

Viac informácií o kapele, koncertoch, termínoch a vstupenkách nájdete aj na www.beatles.skwww.dktrnava.sk.

Predpredaj vstupeniek v Dome kultúry Trnava a cez ticketportál.